31800_395316299163_548975_nKastrioti Motors sh.p.k ofron nje game te gjere sherbimesh per riparimin dhe permiresimin e makines tuaj. Ne ofrojme nje sere sherbimesh cilesore kryesisht per automjete 4×4 ,  ofrojme opsione shtese per makina te vjetra duke I kthyer ato ne makina te reja , servis profesional qe ofron siguri, pjese kembimi per mjete te ndryshme  dhe mjete te tjera per safari. Gjithashtu kompania jone meret dhe me vleresimin dhe blerjen e makinave te reja . Sherbimet qe ne kryejme jane te nje sigurie te larte dhe me nje garanci te gjate .
Kastrioti Motors pervec servisit te makinave ofron dhe lyerjen makinave me nje staf profesionist.

Nje nder mundesite me te vecanta qe te ofron kompania jone eshte shnderimi total I makinave te vjetra ne perla te rruges. Jemi nder te paret ne shqiperi per rregullimin total te makinave te vjetra duke I kthyer ato ne te reja dhe funksionale per kohen .
Teknologjia dhe stafi qe ne disponojme tregojne edhe nje here profesionalizmin dhe suksesin tone ne tregun kombetar. Sherbimi I ofruar nga stafi jone eshte profesional dhe cilesor dhe mbi te gjitha ne nje kohe rekord.

Sherbimet kryesore jane:

  • Riparimi i makinave kryesisht fuoristrade dhe makina 4×4
  • Vleresimi dhe blerja e makinave te reja.
  • Servis per makina kryesisht per makina 4×4
  • Lyerje per makina
  • Pjese kembimi per makina
  • Riparimi dhe shnderimi total i makinave te vjetra ne te reja