Tunning

Opsione shtese per Land Roverin tuaj

Kastrioti Motors eshte nje nder kompanite e para ne Shqiperi qe merret me modifikim e makinave te vjetra ose sic e quajne ne mbarre boten Tuning. Tek ne do te gjeni mundesine e modifikimet dhe rrregullimit te makines sipas deshires tuaj.