Servis makinash

Sherbime profesionale per makinen tuaj.

Servisi makinash per te gjitha llojet e automjeteve i ofruar me nje sherbim profesional dhe cilesor ne nje kohe rekord.

Pjese kembimi

Makina ne shitje

Kompania jone merret  me pjese kembimi per cdo mjet. Tek ne do te gjeni te gjitha llojet e pjeseve te kembimit per te gjitha llojet.

Tunning

Opsione shtese per Land Roverin tuaj

Kastrioti Motors eshte nje nder kompanite e para ne Shqiperi qe merret me modifikim e makinave te vjetra ose sic e quajne ne mbarre boten Tuning. Tek ne do te gjeni mundesine e modifikimet dhe rrregullimit te makines sipas deshires tuaj.