10630_176179517200_2122337_nKastrioti Motors operon në tregun Shqiptar, prej shumë vitesh, duke ofruar eksperiencën më të mirë në sektorin e automjeteve, servisit të automjeteve e shumë shërbime të tjera.

Me një eksperiencë 10 vjecare ne mbulojmë të gjitha kërkesat tuaja për t’ju shërbyer në mënyrë rigoroze , për të gjetur makinës që gjithmonë keni ëndërruar, për të ti shtuar makinës tuaj cdo opsion shtesë që keni imagjinuar.

Për të gjitha këto shërbime Kastrioti Motors ofron gjithë stafit e tij profesional në shërbimin tuaj.

Të specializuar në servis dhe shërbim duke përfaqësuar ekskluzivisht firmat e mirënjohura angleze të pjesëve të këmbimit , ne kemi arritur të fitojmë besimin e klientëve ndër vite. Kastrioti Motors nëpërmjet metodave më bashkëkohore dhe një staff të kualifikuar dhe të përkushtuar jo vetëm ofron shërbim optimal për makinën tuaj por edhe editime dhe design nga vetë kompania jonë.

Tek Kastrioti Motors ju mund ta shndërroni makinën tuaj të vjetër në një automjet modern 4×4 me opsione që I keni parë vetëm në emisionet më të medha te Tunning Cars. Ndryshojini pamjen makinës tuaj.

Për cdo pjesë këmbimi që këkoni nuk ken ipse shkoni larg pasi mund ti gjeni shumë thjesht tek Kastrioti Motors. Gjithë pjesët e këmbimit janë të ardhura nga Anglia dhe zotërojnë cilësinë më të lartë.

Games tonë të shërbimeve i janë shtuar me kohë shit-blerja e makinave te përdorura dhe dhënia me qera (RENT 4×4) e makinave për terrene të vështira.

Kastrioti Motors ka qënë një nga iniciator kryesor të Safari Tour dhe rafting në Shqipëri, duke ofruar makinat e veta në shërbim të gjithë të apasionuarve të udhëtimeve dhe aventurave Offroad.

Kastrioti Motors mund ta gjeni lehtësisht në Autostradën Tr-Dr, km 7.

 

Ju mirëpresim !