2011_Land_Rover_Discovery_4_SDV6_SE_wagon_(2011-10-10)Kastrioti Motors eshte nje nder kompanite e para ne Shqiperi qe merret me modifikim e makinave te vjetra ose sic e quajne ne mbarre boten Tuning. Tek ne do te gjeni mundesine e modifikimt dhe rrregullimit te makines sipas deshires tuaj. Makina mund te jene te vjetra dhe ne I modifikojme per ti pershtatur sa me shume me kohen duke I qendruar besnik stilit te makines ose mund te ndryshoje plotesisht ,por mund te jene dhe makine te reja per te siguruar nje konsum me te mire , fuqi me te madhe te makines dhe shume sherbime te tjera. Tuning eshte ndryshimi I performaces ose paraqitjes se nje automjeti. Por pervec modifikimeve te brendshme ne merremi dhe me pjesen e jashtme te makinave duke ndryshura aerodinamiken e jashtme te makines per nje performance sa me te mire, duke ndryshuar parakolpin dhe mbrapakolpin , modifikime te ndryshme te jashtme , lyerje me nje stil te vecante e shume te tjera.

Te gjitha keto sherbime do ti gjeni tek Kastrioti Motors , mbasi ne endren e klientit e kthejme ne realitet. Kjo ne saje te teknologjise dhe stafit te kualifikuar qe ne disponojme .Kastrioti Motors ndodhet ne Autostraden Tirane-Durres ,Km 7 prane mbikalimit te Rinasit . Mos hezitoni te na vizitoni dhe te provoni sherbimet tona .

Ju mirepresim.